• Fredag 01 November
  • 20 år
  • 60 kr
  • Facebook

Evenemang

Niklas Pihl, Abbe & Point

Musikgruppen ”Niklas Pihl, Abbe och Point” kommer från Djupvik i Halmstad och de började sin musikaliska karriär med låten ”Va jag än säger” 2001. Deras stora genomslag kom med låten ”Känningar i baren” 2002. Sedan dess har dom arbetat flitigt och släppt låtar som ”Din vän”, ”Halmstad för alltid”, ”Halmstad stad”, ”Kaktuslåten” och ”Visst känns det konstigt att”. Deras musik handlar om hur det är att vara ung i Halmstad - olycklig kärlek, hemmafester och vänskap som aldrig sviker. Nu, inför släppet av deras EP ”Sara”, ser de fram mot att möta sin publik. Med sig har dom även deras två DJ-vänner; Mr. S och DJ Alabama. Vi hänger vid torget, vi minns! Välkomna!

/Peter Bader, PR-ansvarig

 

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss.  Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Personliga assistenter behöver inte köpa egen biljett men kontakta oss på förhand så att vi kan generera en biljett till personen.
Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Tillbaka till toppen