08 augusti 2017

25.9 Nite Jewel (US)

Los Angeles-baserade multiartisten best cough medicine to help you sleep Nite Jewel kommer till Sverige och Oceanen 25 september med senaste albumet are lorazepam and ativan the same Real High som har hyllats av bland andra Pitchfork och PopMatters.

Dj’s: HYMN

zolpidem drug testing Plats: Oceanen, Stigbergstorget
buying prescription sleeping pills online Datum: 25 september
ativan lorazepam for sleep Tid: 19.00 / på scen 20.00
are sleeping pills good for you Åldersgräns: 20 år
sleep and anti anxiety meds for the elderly
Biljetter
: insomnia best medication billetto.se

Knappt ett år efter förra plattan är best insomnia medications Ramona Gonzalez aka ambien sonata and melatonin oh my Nite Jewel åter aktuell. Hennes fjärde album zolpidem elderly 90 day Real High (2017, Gloriette Records) andas varm electrosoul som perfekt tajmar hennes själfulla röst.

Lyssna på snygga singeln 2 Good 2 Be True.

Leave a Reply