17 maj 2017

10.11 Woody West presenterar: (Sandy) Alex G

best sleeping pills over counter

classical ambient music youtube

sleeping medication for elderly with dementia Datum: 10 november
Tid: 20.00 – 01.00
Åldersgräns: 20 år

ambien 10 mg street value horror ambience download Event: Facebook

Den nu 24 år gamla (Sandy) Alex G släppte i början av sommaren uppföljaren ”Rocket”, ett alldeles bedårande album som fungerar som ett kalejdoskop över (Sandy) Alex G’s alla influenser, inspirationer och infall. Plattan är i ständig rörelse, skiftar mellan stilar, intryck och sångerna innehåller ett kollage av allt från countrypop till drömsk folkindie via Auto-Tune pianoballader till skimrande psychedelia och stukad jazz. Plattan har kallats Alex G’s countryplatta men trots ständig närvaro av typiska americanainstumenten akustiska gitarrer, fiol och banjo så är är detta så mycket mer än så. Här finns låtar och arrangemang som skulle kunnat snickrats ihop på Califone’s skrotupplag ihop med en hjälpande hand från Sparklehorse och ständigt spökar Eliot Smith’s heliga ande över plattans genialiska melodier men mest av allt låter det som en artist i full frihet att våga vara sin egen.

Efter att ha uppmärksammats av Frank Ocean med vilken han samarbetade på plattorna ”Endless” och ”Blonde” så får artisten som The Fader utsett till ”the internet’s secret best songwriter” och vars nya platta ”Rocket” Pitchfork utsett till ”Best New Music” med betyget 8.4/10 sitt definitiva genombrott som morgondagens nästa unga indie-singer/songwriterstjärna. Sanna våra ord.

Leave a Reply