15 maj 2017

24.11 Buster Moe

ambien compared to trazodone Stockholmsbördiga och själfulla singer-songwritern Buster Moe!

ativan medication guide ic lorazepam 5 mg Datum: 24 november
ambien cr duration of action Tid: 20.00 – 01.00
cbd pills for insomnia Åldersgräns: 20 år
sleep aid dose diphenhydramine
otc sleep aids that work new Biljetter: biljettforum.se
Event
: ativan drug class Facebook

Efter ett gästsjungande med coverbandet Cold Chilling Collective började folk uppmärksamma Buster. Covern av Cypress Hills ”Insane in the Brain” blev en supersuccé och nådde snabbt en 3:e plats på den svenska topplistan och en 5:e på den internationella. LA times, High Snobiety och Nylon Magazine hör till en rad av internationell press som uppmärksammat musiken.

Kort därefter släppte Buster sin första EP som bla innehöll hitlåten ”Shoot Me”. Nu är den unga popstjärnan aktuell med singlarna ”Call it off” och ”Drowning”, två låtar som snabbt letat sig in på många av Spotifys topplistor, och nästa EP kommer i början av oktober.

Buster Moe är ett popnamn att lägga på minnet och den 24 november är ett datum att notera i kalendern!

Leave a Reply